Van one-(wo)man-show naar CEO

Gericht bouwen aan de focus, structuur en strategie die nodig is om
jouw bedrijf echt goed in de markt te zetten

Het programma

Magnetic

Voor ambitieuze, resultaatgerichte ondernemers die een bedrijf willen bouwen groter dan zij zelf. Op naar:

  • Een systeem om klanten structureel en integer verliefd te maken op jouw bedrijf
  • Een merk dat meer is dan jouw persoonlijke reputatie en kwaliteiten
  • Een strategie om stap voor stap dat bedrijf uit te bouwen

In de afgelopen jaren heb ik niet anders gedaan dan als adviseur, meewerkend voorvrouw en innovatiespecialist bedrijven echt goed in de markt te zetten. 

De bouwblokken die ik met deze bedrijven heb doorlopen, daar heb ik een systeem voor gemaakt. En dit deel ik nu met jou.

Wat is Magnetic?

Magnetic is een pressure cooker waarin jij in een paar weken jouw onderneming zo tweakt dat je klaar bent voor de volgende stap. Zonder dat je inlevert op jouw vrijheid, ambities of integriteit.

Werkwijze

Tijdens Magnetic leer ik je om mensgedreven te ondernemen. Door uit te gaan van wat mensen drijft en dit te verwerken in het fundament en de strategie van jouw onderneming trek je de juiste klanten aan, krijg je de juiste focus èn bouw je een stevige basis voor de toekomst.

Hoe werkt het?

Het traject is opgebouwd uit bouwblokken. Je gaat wekelijks op jouw eigen moment aan de slag via mijn videotrainingen en bouwt aan jouw bedrijf in jouw eigen digitale werkplaats. Je krijgt van mij een toolkit en wij hebben regelmatig 1-op-1 strategiesessies. Hierbij duik ik als pop-up strateeg echt jouw business in en sparren wij samen om tot volgende stappen te komen.

Je werkt op jouw moment en spart met mij en de andere ondernemers, die precies hetzelfde doorlopen.

Maar dit doe je niet alleen. Je start met andere ondernemers aan dit traject en die zie je wekelijks in de open strategiestudio.

Ben ik er dan?

Nee, zeker niet. De kracht van strategie zit hem in de executie. De keuzes die je hebt gemaakt in jouw strategie moet je natuurlijk nog wel uitvoeren. En dan lopen ondernemers vaak tegen barrières aan: want hoe doe je dat nu precies? En hoe houd je focus?

Van plan naar actie

Hoewel iedere ondernemer zijn eigen weg bewandelt, zijn er een aantal veel voorkomende uitdagingen na het bepalen van de strategie.

Denk aan: Hoe werf ik dan meer potentiële klanten? Hoe vertaal ik dit nu naar mijn website, huisstijl etc? Hoe vergroot ik mijn (online) zichtbaarheid en bekendheid? Hoe versnel ik mijn groei?

Deze uitdagingen heb ik vertaald in sleutels. Na de pressure cooker ga je gericht aan de slag met de sleutels die jou het snelst naar jouw doel helpen. Hierbij krijg je toegang tot mijn netwerk van vertrouwde specialisten.

Het resultaat

  • Een sterk, toekomstgericht fundament voor jouw onderneming
  • Een krachtige en pragmatische strategie om de juiste klanten te vinden, te krijgen en te houden
  • De kennis, tools en begeleiding om de uitdagingen op weg naar jouw bedrijf te overkomen
  • Focus, focus, focus.