Zet jouw bedrijf echt goed in de markt

En haal alles eruit wat erin zit

Zet jouw bedrijf echt goed in de markt

En haal alles eruit wat erin zit

Dit is

Merel’s

De virtuele plek voor gedreven ondernemers die vooruit willen. De zaken gaan prima, maar je bent klaar voor zoveel meer.

Je ziet wel voor je hoe dat bedrijf eruit moet komen te zien. Want jij wil veel meer mensen helpen met jouw kennis en kwaliteiten. Met een constante flow van leuke klanten en misschien wel met een club mensen of een vertrouwd netwerk om jou heen.

Maar je hebt zoveel ideeën en komt altijd tijd te kort. En… wat als het niet lukt? Stop. Het leven is te kort om er niet echt voor te gaan. Tijd voor actie!

I feel you. Ook ik ben ondernemer met grote dromen èn alle onzekerheden die daarbij horen. Al ruim 10 jaar help ik start-ups, MKB-ers en corporates om hun diensten succesvol in de markt te zetten.

En mijn inzichten en werkwijze deel ik nu met jou.

Get started

Kies hoe jij het liefste van start gaat

Meer over Merel's

Wil je eerst weten met wie je te maken hebt en hoe ik werk? Lees dan eerst meer over Merel’s, check mijn socials en de manier waarop ik te werk ga. 

Merel's inspiratie

Mijn blog is heerlijk leesvoer. Alles over strategie, met een flinke dosis pragmatiek. Tips, trucs en inspiratie voor ondernemers die vooruit willen.

Merel's programma

Als pop-up strateeg help ik een selecte groep ondernemers om een bedrijf neer te zetten groter dan zij zelf. Van one-(wo)man-show naar CEO. 

Hello, it's me!

Merel hier! Al meer dan 10 jaar aan het pionieren als strateeg, marketeer en innovator. Sterk in zaken terug brengen naar de kern èn koppelen aan actie.

Van jongs af aan volg ik het liefst mijn eigen koers. Liever boven het maaiveld dan erin. Ik ben opgegroeid onder de rook van Rotterdam, heb een zwak voor de underdogs, ben fan van buiten de deur ontbijten en structureer alles met post it’s.  

Mijn missie?

Laten zien dat alles kan. Zodra jij gaat staan voor wat je wilt, ligt de wereld aan je voeten. En juist door strategisch te werk te gaan, hoef je echt geen grote risico’s te nemen om hier te komen. En kun je dit doen op een manier die bij jou past en waar jij in gelooft. 

Als we niet rechtsom tot resultaat kwamen, sloegen we gewoon linksaf

“Merel heeft mij op een zeer pakkende wijze meegenomen bij het echt centraal stellen van de klant. Wat een fijne energie heb jij, wat een slimme dame ben jij. Als we niet rechtsom tot resultaat kwamen, sloegen we gewoon linksaf. Hoop snel weer met je te werken!”

– Marlies Gorissen

Merel stelt open en empathisch aan de orde wat aan de orde is

“Merel brengt veel energie. Ze is bijzonder bekwaam in klantdenken, neemt het initiatief en stelt open en empathisch aan de orde wat aan de orde is. Hierdoor is Merel effectief in vernieuwing. Ik beveel haar van harte aan.”

– Erik Alferink

Merel weet een grabbelton van ideeën heel concreet te maken

“Merel en ik schelen bijna een generatie, maar dat merk je niet in haar aanpak van problemen en opdrachten. Analytisch en creatief zeer sterk. Zij weet een grabbelton van ideeen heel concreet te maken.”

– Maarten van der Donk

Bovenal een heel leuk persoon om mee te werken!

“Merel heeft een groot talent voor het vinden van creatieve aanvliegroutes. Ze brengt een frisse energie en daagt je uit vanuit een ander perspectief te kijken. Maar ze is bovenal een heel leuk persoon om mee te werken!” 

– Marjan Themans

And this is how we do it

Mijn belangrijkste inzicht van de afgelopen jaren? Ondernemen gaat altijd over mensen. Doelen die zij willen behalen en dromen die zij willen bereiken. Zodra je mensen echt kunt raken, heb je fans voor het leven. En dit brengt precies de focus en richting die je nodig hebt in een wereld vol mogelijkheden. Daarom train ik ondernemers om mensgedreven te ondernemen.

Mijn framework helpt je om keuzes op vier  essentiële gebieden te maken:  doelgroep, boodschap, aanbod en kanalen.  En voilà, daar is de strategie die helemaal bij je past èn je zo snel mogelijk naar jouw doel brengt. 

N.B. voor mijn medenerds: opgebouwd vanuit de sterkste elementen van bewezen methoden zoals lean start-up,  design thinking, growth hacking, business modelling, customer development en system thinking. 

Check

Mijn laatste blogs voor inspiratie