Strateeg van de underdogs

Ik help founders om hun start-up, scale-up of het innovatief MKB slim te laten groeien.

Strateeg van de underdogs

Ik help founders om hun start-up, scale-up of innovatieve MKB-bedrijf slim te laten groeien.

Voor dromers die doen.

Er ligt een flinke ambitie (yihaa!). Maar hoe meer je groeit, hoe meer vrijheid je lijkt in te leveren.  

Je bent op zoek naar hefbomen voor groei om die enorme ambitie te realiseren. Maar je merkt ook dat keuzes veiliger worden. Terwijl je wel een bedrijf wil dat echt ergens voor staat. 

Jij wil weer echt ondernemen. De koers uitzetten. Minder brandjes blussen. De sleutel zit in een sterke en inspirerende strategie. Daar help ik je graag bij. 

Get started

Kies hoe jij het liefste van start gaat

Merel's achtergrond

Wil je eerst weten met wie je te maken hebt en hoe ik werk? Lees dan eerst meer over Merel’s en check mijn socials. 

Merel's inspiratie

Mijn blog is heerlijk leesvoer. Alles over strategisch groeien met een flinke dosis pragmatiek. 

Merel's aanbod

Als pop-up strateeg vlieg ik in als ik nodig ben, geef ik een boost en ga ik juist ook weer weg als je verder kunt. Wil je weten hoe?

Als we niet rechtsom tot resultaat kwamen, sloegen we gewoon linksaf

“Merel heeft mij op een zeer pakkende wijze meegenomen bij het echt centraal stellen van de klant. Wat een fijne energie heb jij, wat een slimme dame ben jij. Als we niet rechtsom tot resultaat kwamen, sloegen we gewoon linksaf. Hoop snel weer met je te werken!”

– Marlies Gorissen

Merel stelt open en empathisch aan de orde wat aan de orde is

“Merel brengt veel energie. Ze is bijzonder bekwaam in klantdenken, neemt het initiatief en stelt open en empathisch aan de orde wat aan de orde is. Hierdoor is Merel effectief in vernieuwing. Ik beveel haar van harte aan.”

– Erik Alferink

Merel weet een grabbelton van ideeën heel concreet te maken

“Merel en ik schelen bijna een generatie, maar dat merk je niet in haar aanpak van problemen en opdrachten. Analytisch en creatief zeer sterk. Zij weet een grabbelton van ideeen heel concreet te maken.”

– Maarten van der Donk

Bovenal een heel leuk persoon om mee te werken!

“Merel heeft een groot talent voor het vinden van creatieve aanvliegroutes. Ze brengt een frisse energie en daagt je uit vanuit een ander perspectief te kijken. Maar ze is bovenal een heel leuk persoon om mee te werken!” 

– Marjan Themans

Hoe ik werk

Jij bent het succes.

Ik geloof niet in bureaus en prijzige consultants die een strategie voor je maken. Want om er echt voor te gaan moet je het creëren. Iedere keuze moet jouw keuze zijn. 

Daarom breng ik de kennis, structuur en inspiratie. Op de cruciale momenten daag ik je uit, doorbreek ik en breng ik inspiratie en frisse inzichten. Maar jij bent (samen met jouw team) de creator. De eigenaar van jouw toko. De eigenaar van jouw strategie. Zo gaat en blijft het vliegen.

Over mij

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet..

Hi, Merel hier! Al meer dan 10 jaar pionier ik als strateeg, marketeer en innovator in het bedrijfsleven (denk aan Nationale Nederlanden, Mediq, UTZ, MoneYou). Ik ben een frisse dwarsdenker. Sterk in zaken terugbrengen naar de kern en dit koppelen aan actie. 

Mijn missie? De underdogs succesvol maken.

Want underdogs denken anders. Brengen vernieuwing en kleur. Steken hun hoofd boven het maaiveld uit. En die diversiteit maakt alles beter. 

Check

Mijn laatste blogs voor inspiratie