Een frisse, strategische blik

Voor als je vastloopt of juist een extra boost wil voor jouw onderneming.

Pop-up strategie

Soms loop je even vast. Gewoon omdat je alleen met jezelf kunt sparren en je in een vicieuze cirkel denkt. Of heb je zoveel ideeën, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Of ga je juist als een tierelier, maar doe je van alles wat en ben je jouw focus onderweg verloren.

Dan klop je even bij mij aan. Want als pop-up strateeg ben ik er juist als je het even nodig hebt. En ga ik ook weer weg zodra je verder kunt.

Ik heb al een ondernemerstraject gevolgd bij Merel’s

Voor als je nog steeds achter jouw strategie staat, maar nu voor nieuwe uitdagingen staat of vastloopt in de praktijk. 

Nog niet eerder met Merel’s gewerkt?

Je loopt vast of wil juist een extra boost voor jouw onderneming, maar dat alleen nadenken brengt je niet (snel genoeg) vooruit. 

Strategie ondernemers

Focussessie

Van even de focus verloren naar een actieplan voor de aankomende drie maanden.

Arg..die verrekte praktijk

Je hebt een goede strategie staan. Opgebouwd in het traject dat je bij mij hebt gevolgd. Je staat hier nog steeds achter, maar nu loop je vast in de praktijk. Er komen nieuwe ideeën of praktische uitdagingen die je niet had voorzien. Kortom, je hebt even iemand nodig om mee te sparren.  

Wat gaan we doen?

Je krijgt vooraf een korte vragenlijst toegestuurd waarin je jouw uitdaging(en) en vragen met mij deelt. Hiermee bereid ik mij voor en haal jij zoveel mogelijk uit de sessie. 

In de focussessie zetten wij jouw doelen weer op scherp. Waar ben je onderweg naartoe? En waarom? Klopt dit nog of moet dit iets worden bijgesteld?

Dan kijken wij wat jou nu het meeste vooruit gaat helpen. Je kiest één uitdaging voor de aankomende periode waar jij je op gaat focussen. We vormen dit om tot een actielijst, lekker pragmatisch.

En als je specialisten nodig hebt om deze acties uit te voeren kijk ik als je dit wilt ook in mijn eigen netwerk naar betrouwbare partners. Gas erop!

Het resultaat

 • Weer vol vizier op jouw (aangescherpte) doel, zodat je weer met energie en focus aan de slag gaat
 • Al jouw overdenkingen teruggebracht tot één uitdaging die je nu het meest vooruit gaat helpen
 • Een concrete actielijst voor de aankomende periode (ongeveer 3 maanden)
 • Toegang tot mijn netwerk van betrouwbare specialisten (op verzoek)

De investering

Een focussessie is een videocall van 45 minuten. Je plant dit in op een moment van jouw keuze. De investering bedraagt €125,- exclusief BTW.

Past als:

 • Je bij mij een traject hebt afgenomen
 • Je nog steeds overtuigd bent van de strategie die je neer hebt gezet 
 • Je even een frisse, strategische blik nodig hebt om weer door te kunnen
 • Je tijd wilt maken om na dit gesprek echt stappen te zetten

Van alleen in een vicieuze cirkel denken naar het zien van blinde vlekken en kansen. 

Als alleen nadenken je niet meer verder brengt

Ondernemen is vrijheid, omdat je precies zelf kunt bedenken wat je gaat doen. Maar laat dit nu ook juist het probleem zijn. Met you and yourself kom je niet meer heel veel verder. Het is tijd dat er iemand met een frisse, strategische blik naar jouw onderneming kijkt.   

Wat gaan we doen?

Je krijgt vooraf een vragenlijst toegestuurd waarin je jouw uitdaging(en) en vragen met mij deelt. Hiermee bereid ik mij voor en haal jij zoveel mogelijk uit de sessie. 

Het gesprek start met heel veel vragen. Vooral van mijn kant. Ik wil precies weten hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Welke keuzes je hebt gemaakt en waarom. Dit doe ik aan de hand van Merel’s strategiescan. Een tool waarin ik een aantal veelgebruikte methoden samen heb gevoegd, zodat dit een goed overzicht geeft van jouw bedrijf. 

Dan kijken wij waar de kansen zitten. Is er iets in het fundament dat beter kan? Ken ik een marketingstrategie die jou sneller naar jouw doel kan werken? Kan ik elementen aanwijzen die niet lekker samenwerken en waar dus kansen liggen. 

Last but not least sluiten we af met drie concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt om jouw onderneming te boosten. 

Het resultaat

 • Inzicht en overzicht in het fundament en de strategie van jouw onderneming met Merel’s strategiescan
 • 3 concrete handvatten, tips of kansen waar je direct mee aan de slag kunt

De investering

De strategiescan is een videocall van 1,5 uur en je investering bedraagt €295,- exclusief BTW. Na afloop krijg je de scan toegestuurd. 

Past als:

 • Je een onderneming hebt die een frisse blik kan gebruiken
 • Je aan het zoeken bent in jouw strategie en je de juiste keuzes wilt maken voor jouw bedrijf
 • Als je uitdagingen hebt op commercieel vlak. Ik help je niet bij processen, systemen of persoonlijke uitdagingen die je moet overwinnen (wel een strateeg, geen coach) 
 • Je vol met ambitie zit en je niet kunt wachten om dit om te zetten in actie en strategie.