fbpx

Dat bedrijf echt van de grond te krijgen?

Jij bent goed in jouw vak en dat zien anderen ook. Maar voor je het weet werk jij non-stop aan opdrachten en realiseer je vooral de ambities van anderen. Maar hiervoor ben jij niet gaan ondernemen, toch? Jij begon met een ambitie en ik help jou die realiseren. 

Van ondernemer naar ondernemen

Geen ik heb geen tijd meer. Geen er moet ook brood op de plank komen (dat kan gewoon tegelijkertijd). En vooral geen wat als het niet lukt. Want is dat niet stiekem jouw grootste zorg?

Let’s get to business. Ik ben specialist in mensgedreven ondernemen en innoveren. Verslaafd aan goed eten en post-it’s. Structuurjunkie en jongensmama die aan gaat op resultaat. Een full-time ontdekker en kansenspotter. 

Zie je dat? Ik ben zoveel meer dan alleen pop-up strateeg. En geldt dat ook niet precies voor jou? 

Juist. Ik geloof dat alles om mensen draait. Daarom train ik ondernemers om mensgedreven te gaan ondernemen. Jij gaat resultaten behalen als jij jouw bedrijf inricht op jou als ondernemer, jouw klanten, jullie dromen, taken en ambities. Er is geen one size fits all successtrategie. Het gaat erom dat je uit al die mogelijkheden kiest wat het beste werkt voor iedereen die hiervan moet profiteren. Dat is mensgedreven ondernemen.

Hier komt de intake op een superwaardevolle freebie

Keep on learning

Mijn blog is jouw persoonlijke actielab vol met pragmatische artikelen. Hier vind je tips, trucs, praktische adviezen, stappenplannen. Antwoorden op kleine en grote vragen. Al mijn hersenspinsels deel ik hier met jou. 

 

Merel’s picks:

Homepage

Homepage

Homepage

Van 'misschien ooit..' naar dromer die doet

Met jaren ervaring op zak in marketing en innovatie en als expert die zelf een onderneming is gestart (I feel you!) geef ik jou de handvatten hoe je dat bedrijf echt van de grond krijgt. Niet ellenlang studeren, maar learning while doing. Ik deel je zeker waarom je iets doet, maar hou het ook lekker pragmatisch en resultaatgericht. Gewoon, zoals je het hoort bij ondernemen. Ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Let's keep in touch!

Hi, hier Merel van Merel’s! 

Ik ben een expert in mensgedreven ondernemen en innoveren met 10 jaar ervaring in strategie, innovatie, marketing en communicatie. Zie mij als een full-time maker. Ik ben altijd nieuwe ideeën, systemen en bedrijven aan het creëren in mijn hoofd. En ik heb een passie voor mensen. Hun drijfveren, behoeften en dynamieken. 

Dat komt samen in mijn bedrijf Merel’s. Waarin ik ondernemers help om vanuit de mens te ondernemen en van daaruit duurzaam succes te realiseren.

Hoe ik werk:  

  1. Bij mij volg je geen (on)geschreven wetten en regels, maar maak je keuzes die bij jou passen. Wij werken vanuit jouw kracht en gaan dit actief inzetten in de keuzes die je maakt.
  2. Bij mij krijg je geen zweverige theorieën, maar een toolkit van wereldwijd bewezen innovatie- en strategiemethoden.
  3. Ik werk via verrassende oefeningen en workshops. Maar vergis je niet, ook dit is hard werken.
  4. Ik ben geen coach, maar strateeg. Ik kijk wat je scherper kunt stellen in jouw onderneming om jouw ambitie te behalen. Ik werk wel vanuit jouw krachten, maar ga niet aan de slag met jouw persoonlijke barrières.
  5. Ik ga niet voor tijdelijk succes. We gaan aan de slag met jouw echte ambities en werken aan succes voor de lange termijn. Van daaruit zoeken we naar snelle winst voor vandaag en morgen. Niet andersom.

Ik predik niet dat mensgedreven ondernemen een gouden formule is, waarbij je lekker achterover kan leunen. Het is hard werken, het vraagt om creativiteit en behoorlijk wat incasseren.

Maar als je eenmaal zover bent, kan ik je beloven dat het het waard is.